Valitse sivu

Ihanat peurat

Tässä uusimmassa maalaussarjassani pääosassa ovat suloiset peurat!

Herkät peurat sopivat hyvin aikuisen kuin lapsenkin seinälle. Ne ovat kauniita ja iloa tuottavia. Joka taulussa on useita jänniä yksityiskohtia ja monenlaista kimallusta!

Nämä pienet ihanuudet ovat nyt myytävänä. Hinta on 69 € per yksi taulu, sisältäen postikulut Suomeen.

Haluaisitko yhden tai useamman näistä omaksesi?

Taulujen takana on valmiina rautalanka, jolla työ on helppo kiinnittää seinälle. Maalausten reunat on maalattu kauniilla siniturkoosilla sävyllä, joten kehystys ei ole tarpeen. Voit ripustaa maalauksen seinälle sellaisenaan.

Katso alempaa kuvia yksityiskohdista.
→ ♥ Tai siirry heti ostamaan, jos mieleinen löytyi! ♥ ←

Ylärivissä: Tietävä, Pikku matkalainen
Alarivissä: Kuunteleva, Tarkkaavainen
Kaikki maalattu puupohjalle sekatekniikalla, 2017

Maalaukset ovat noin sentin paksuisia. Reunat on maalattu maalausten väreihin sopivasti siniturkoosilla sävyllä. Voit ripustaa maalauksen seinälle sellaisenaan, eikä sitä tarvitse kehystää.

Materiaalit

Jokainen pikku maalaus on 20x20 cm kokoinen. Maalaukset on tehty noin sentin paksuisille puupohjille. Jokaisessa maalauksessa on raita, josta puu näkyy läpi. Puukohdat on petsattu tammen värisiksi.

Maalauksissa olen käyttänyt monia materiaaleja. Väreinä käytin akryylivärejä, ja täydensin kuvia erilaisia maalikyniä käyttäen. Joka työstä löytyy myös washiteippi-raita!

Peurojen väri sisältää helmiäistä, joten peurat kimaltelevat valossa hauskasti. Joka maalauksessa on myös muutamassa kohdassa muuta kimaltelevaa, väriraitoja ja -pilkkuja.

Ihania yksityiskohtia

Peurat on maalattu helmiäismaalilla, joten ne kimaltelevat valossa!

Petsattu puupinta näkyy kauniisti! Alareunassa myös washiteippiä tuomassa työhön vähän lisää tunnelmaa.

Lisää kimaltelevia yksityiskohtia!

Taulujen koko

Maalauksen pääty lähikuvassa ja hieman mittakaavaa töiden koosta.

Tarina maalausten synnystä (tai oikeastaan sen jälkeen):

Kun olin tehnyt nämä maalaukset, minulle tuli hieman tyhjä olo. Mietin, miksi ihmeessä ne maalasin ja epäilin, ovatko ne hyviä. Eräänä iltana lähdin pyöräilemään. Ajoin hiekkatietä, jossa näin puiden välistä pitkälle useille viljapelloille. Pysähdyin katselemaan maisemaa. Kauemmalle pellolle paistoi laskeva aurinko hienosti.

Samalla huomasin lähemmällä pellolla liikettä viljan seassa. Käänsin katseeni ja huomasin siellä kaksi peuran päätä. Peurat lähtivät pomppimaan, tullen vuorotellen puoliksi esiin ja humpsahtaen taas lainehtivan pellon uumeniin niin, että vain pää jäi ”pinnalle”. Seurasin näytelmää, kunnes peurat katosivat näkymättömiin. Sen esityksen jälkeen sain vahvistuksen sille, että olen tehnyt oikein ja olen oikealla polulla, kun tein maalaukset!

Kutsuuko joku näistä pienistä peuroista sinua?

 

→ ♥ Klikkaa tästä tilaamaan mieleisesi! ♥ ←

 

Nämä ovat aivan ihania joululahjoiksi! Tilaa omasi pian, sillä jokaista maalausta on tosiaankin vain yksi.