Valitse sivu

Tietoja

Eräänä päivänä muutama vuosi sitten tajusin, että askartelu on ihan oikea taito. Olin kuvitellut, että kaikki ovat käteviä paperin, liiman ja saksien kanssa. Tajusin silloin, ettei näin ole. Joillekin käsillä tekeminen on hirvittävän vierasta, tai ainakin haastavaa. Intoa on enemmän kuin taitoa. Tai sitten puuttuu vain aikaa.

Aloitin tämän sivuston sillä ajatuksella, että pystyisin helpottamaan tätä ”luomisen tuskaa” monin eri tavoin. Haluan tarjota lähes valmiita ratkaisuja, esimerkiksi tulostettavien lahjarasioiden mallien muodossa. Haluan toisaalta myös kannustaa ja opastaa luomaan itse uutta ja suunnittelemaan omia malleja ja muita tuotoksia.

Koska piirtäminen ja maalaaminen ovat erityisesti sydäntäni lähellä, haluan yhdistää nämä ihanat taidot askartelun kanssa. Siispä tältä sivustolta tulet saamaan enemmän kuin pelkkiä valmiita ohjeita, joissa ei tarvitse käyttää omaa luovuutta. Paitsi jos haluat vain nopeita tuloksia, myös niitä valmiita ohjeita löytyy. Ainahan ei ole aikaa eikä voimia tehdä kaikkea itse alusta lähtien. Silloin puolivalmiit ratkaisut tuottavat paljon iloa, kun on silti päässyt itse vaikuttamaan lopputulokseen!

Maailma on pullollaan ohjeita paperiaskarteluun ja taiteen tekemiseen. Uskon silti, että tulet saamaan täältä paljon sellaista, mitä ei keskivertosivusto tarjoa. Kaikenlaiset sekatekniikat kiinnostavat minua erityisesti. Olen opiskellut useiden taitavien taiteilijoiden kursseilla tapoja yhdistellä piirtämistä, maalaamista sekä erilaisia materiaaleja ja värejä.

Jos et ole vielä ehtinyt liittyä viikkokirjeen tilaajaksi, niin tee se alla olevalla lomakkeella. Samalla saat ohjeen Talvipiha-lahjarasiaan, johon voit sujauttaa pienemmät lahjasi.

Taiteellisin terveisin,

Sanna Väätänen