Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:N mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Dream Path
Y-tunnus: 1894424-5
Kotipaikka: Turku
Osoite: Linnankatu 13a A 12
20100 Turku
Puhelin: 040-5527660
Sähköposti: (LISÄÄ OSOITE KUVANA)

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö

Sanna Väätänen
Linnankatu 13a A 12
20100 Turku
Puhelin: 040-5527660
Sähköposti: (LISÄÄ OSOITE KUVANA)

Keräämme tietoja asiakassuhteiden ja kumppanuuksien hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus meidän välillämme ja lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle.

Keräämme tietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käyttämisen oikeusperusteena on henkilön suostumus. 

Tietoturva

Pidämme erityisen tärkeänä, että antamasi tiedot säilyvät turvassa ja niitä käsitellään oikein. Siksi huolehdimme, että hyviä tietoturvakäytäntöjä ja lainsäädäntöä noudatetaan.

Evästeet

Käytämme sivustolla evästeitä. Eväste on pieni tiedosto, jonka selain tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi. Eväste itsessään ei pysty tekemään mitään laitteessasi, joten sen tallentuminen laitteeseen on turvallista. Se ei siis ole käynnistettävä ohjelma eikä se siis voi toimia viruksen tai haittaohjelman tavoin.

Osa evästeistä on ns. välttämättömiä, jotka liittyvät siihen, että sivusto toimii oikein (esimerkiksi verkkokaupassa ostoskorin toiminta voi vaatia evästeitä).

Osa evästeistä liittyy sivuston analytiikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että sivulla vierailevan kävijän toiminnasta voidaan tallentaa anonyymeja tietoja, joita ei siis voi yhdistää keneenkään yksittäiseen ihmiseen. Tämän avulla voidaan saada yrityksellemme hyödyllistä tietoa mm. siitä, mistä päin Suomea tai maailmaa sivustoa käytetään ja miten paljon sivuston eri sivuille tulee käyntejä. Näiden tietojen keräämisen tarkoituksena on se, että voimme palvella asiakkaitamme paremmin.

Evästeet voit halutessasi kytkeä pois päältä selaimesi asetuksista. Tämä saattaa rajoittaa sivuston toimivuutta.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietojasi vastaanottavat:

  • Yritys ja sen työntekijät
  • Maksunvälittäjä, joka ostosten yhteydessä vastaanottaa maksun sinulta tai yritykseltäsi
  • Tilitoimisto, joka kirjaa tiedot tilauksista ja laskuista

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkistaa itseäsi koskevat tiedot. Yksi (1) tarkistuskerta vuodessa on maksuton.
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen. Silloin sinun on selkeästi yksilöitävä virhe ja haluamasi korjaus, kun teet korjauspyynnön.
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen. Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin.
  • Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä.
  • Oikeus peruuttaa suostumus. Voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin.
  • Oikeus tulla unohdetuksi. Huomioithan, että sinulla on oikeus tulla unohdetuksi vain, jos yrityksellämme ei ole lakisääteistä velvoitetta säilyttää tietojasi.

Henkilörekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Rekisteröitävät tiedot

Henkilörekisteriin merkitään seuraavat tiedot:

  • Asiakkaan nimi
  • Yhteystiedot
  • Laskutustiedot
  • Asiakkuutta koskevat tiedot

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja hankitaan säännönmukaisesti seuraavilla tavoilla:

  • Sinulta, kun liityt sähköpostilistalle tai ostat tuotteen tai palvelun
  • Sosiaalisesta mediasta, jos osallistut arvontaan

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä vain tilanteissa, joissa se on lain mukaan välttämätöntä.

Tietojen luovuttaminen EU:n tai ETA:n ulkopuolelle on mahdollista, jos käyttämämme palveluntarjoajat eivät voi taata tietojen säilymistä näiden alueiden sisäpuolella.